aksamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kadar domaini alıp dünyanın masrafını yapıp kabak gibi duracağına sağlam 2 domainin olsun yedi sülalene yetsin getirisi
Orada bulunan alan adları istenirse birkaç gün içinde satılır. Fakat kişi doğru alıcıyı bekliyor ve bu şekilde güzel kazançlar elde ediyor. Doğru alıcıya verdiğinde ettiği kar oranı zaten o alan adlarının belki 5-10 senelik yenileme masrafıdır. Bu domainler için çıkan yenileme masrafını zaten domainler kat kat karşılıyor.

Bu arada yorum yapan ve kağıt üzerinde değerli diyen birisi var. Tüm yorumları okuyamadım fakat adam zaten proje yada girişim yapmıyor bunlarla. Satış yapıyor, en kötü alan adı bile oldukça güzel. Domain satıcısı için zaten kağıt üzerinde ki para önemlidir. Hepsiyle proje, girişim vs... yapmayacak sonuçta

Tarih alan adı için ilgilenmiştik bir ara, diğer domainleri görünce isteyeceği rakamları tahmin edip fiyat bile sormadık.