Yemin ediyorum komedisiniz, benim yazdigimi anlamayarak beni aslinda hakli cikardiniz

Anlatmak istedigimi yazdiklarimi anlamayarak anlamissiniz bu da basari
O saydigim domainler benim degil dunden beri tartistigimiz bu listeye ait domainlerdir. O yuzden gidin teklif isteyin dedim, isteyin ki sizin de cop dediginiz o domainlere jenerik diye ne fiyatlar cekiyolar gorun. Tekrar ediyorum 10'a yakin first-class diyebilecegim domain var gerisi boyle sozlukten bulunmus kelimelerle alinan com ve net uzantilariyla dolu.
Domain ve seo iliskisini bizzat test ettim o ayri konuda tartisilabilir, Google bile rahat olun bizim icin onemli degil derken kafadan bir sey soylemeniz anca laftir kusura bakmayin.
@Nivrasyon;
Hocam ben de zaten domainin govde gosterisi oldugunu soyluyorum ve sunu demiyorum domainin hic bir katkisi/havasi yok. En basitinden zenginlik gosterisi. Ama Turkiye'de domaini elde tutmak icin alinmiyor firmalar tarafindan, kullanmak icin aliyorlar. Ve sanmiyorum ki bir firmanin cikip 300.000 dolara makale'yi satin alacagini. Nadir de olsa alinip kullanilan isimler oluyor armut, tatil, yemek gibi.
Ben o listesinin hepsinin jenerik olduğunu iddia etmişim de sen o 3-4 tane seçip bunlardan teklif iste demişsin hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim. Kundura hariç hiçbiri 5 para etmiyor değişik bir düşünce dünyan var kendini haklı çıkarmak için olmadık örnekler veriyorsun. Seninle tartışıp haklı çıkan yoktur çünkü laf kalabalığında ustasın bir satırlık şeyi 10 satırla yazıyorsun tabi alakasız alakasız. O listenin hepsi jeneriktir hepsi binlerce dolarlık domaindir diyenin aklından şüphe ederim. O verdiğin domainlerde
Kundura.com 'da yanılıyorsun bunu da bilmeni isterim kundura gayet jenerik ve güzel bir marka olabilecek bir domain Kundura yazdı diye spor ayakkabı satamayacak diye bir şey de yok.