Selamlar denemelerimde ban yemiş domainlerde işe yaradı hem elle hem pinterest automatic ile paylaşımlarda sorun çıkmıyor. Domain ban yedi ise paylaşım atmaya devam edilebiliyor ve pinterestten sitenize yönlenme oluyor 301 yöntemi değildir. Aynı domaini hem adsense hemde pinterest içinde kullanmaya devam ediyoruz.

Yöntemin Fiyatı 150 ₺

1: Pinterest hesaplarınızdaki daha önce atılmış pinlerinizi değiştirmeye yardımcı olmuyorum zaten bunun için ücretsiz bir script paylaşıldı. Yöntemi öğrenince kendiniz değiştirebilirsiniz.

2:Social Auto Poster eklentisinde denenmedi denendikten sonra bu eklentiyi kullanan arkadaşlar içinde satış aktif olacak.

3:Bu yöntemi yeni sitelerde kullanmaya başlarsak ban hiç olmayabilir ya da %90 risk azalabilir. Yeni siteler içinde kullanılabilir.

4:Hiçbir şekilde ilerisi için garanti vermiyorum. Pinterestin ne yapacağı belli olmaz.

5:Satış yapılıp banlı domain pin atabilir hale geldikten sonra oluşan sorunlarda hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum.

6:Yöntemi bir kere aldıktan sonra her siteniz için kendiniz uygulayabileceksiniz.

7:Neden ücretli ? Yöntemin fixlenmemesi açısından ücretsiz dağıtmıyorum istediğim miktar çok uygun.

8:Satın alan herkes konuyu okumuş kabul etmiş sayılır.

Referanslar

pdr51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banlı domainimde referans olarak deneme yaptık sıkıntısız çalışıyor. Pin atılıyor banlı siteye de giriş oluyor. Sıfırdan siteler için kullanılırsa büyük ihtimalle o domain asla banlanmaz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hayırlı bol satışlar...

özel mesaj atıp herhangi bir şey sormazsanız sevinirim herhangi bir şekilde cevap vermeyeceğim
alternatifk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yöntem alındı, işe yarıyor
Ücretsiz paylaştığım hesap kontrolcüsü ve kategori bulucu mevcut genelde birşey bulduğumda ücretsiz paylaşma taraftarıyım ancak bu sistemin herkes tarafından kullanılıp fixlenmemesi için küçük bir miktar istiyorum herkes için faydalı olabilecek bir yöntem verdiğiniz ücretten kat kat fazlasını kazanmaya devam edebileceksiniz bu yüzden konu altında neden şöyle neden böyle gibi yorumlar yazmazsanız sevinirim. İşe yaramasa konu açıp kimsenin emeğini sömürecek biri değilim.