bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok güzel hoş yazıosunda yanlıs anlama dostum sana önce iş sonra para diyoruz daha ne dememizi bekliyorsun zaten aldığın işten memnun kalmassan ödeme yapmassın daha açık ve net ne söylememizi bekliyorsun ayrıca atla deve yaptırmıyorsun kıytırık bi wordpress tema yüklenicek okdr kurumsal konuşmussunki çok yapmacık duruyor neyse daha fazla sizinle muhatap olamıcam iyikide sizin işinizi almamışım gereksiz birisiniz!
Kişi yaptıklarıyla kendi kalitesini belli eder. Ben size saygısız bir ithamda bulunmayacağım siz zaten kendinizi belli etmişsiniz. Ödemeyi iş bitiminde alacağını söyleyen diğer kişilerde oldu onlarla da görüşüyordum ki size açıklama yapmak ve işi size vermek zorunda değilim çünkü işi istediğim ve anlaştığım kişiye veririm. İş de sizin gibi kişilerden dolayı işi hemen vermiyorum çünkü kendinizi belli ediyorsunuz. İş size göre basit olabilir ama bana göre basit değil neyse burası tartışma yaşayacağımız bir yer değil sizin de dediğiniz gibi benimle muhatap olmazsanız, sevinirim çünkü zevk almıyorum sizin ile konuşmaktan tekrardan iyi günler...