chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bu şartlari kendine prensip edindiysen konu açınca bu prensiplerini yazman gerek.
Görüldü yapıp engelledi falan .

Ben size iyi günler dediğimde lütfen görüldü yapıp bana yazmaktan çekinmeyin gibi ifadeleri konuna açmalısin o zaman
Doğru mu anladim konuyu ?
Hocam prensiplik birşey yok orta da ama insanız değil mi?
Bir ortama giriyoruz selam veriyoruz saygımızdan dolayi. Aynı şekilde bende karşı taraftan bekliyorum.
Siz selam verince selamınızı almayan bir ortama karşı düşünceniz değişmez mı ? Veya o ortama.bir daha girer mısınız?

WMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birader insanın aklı başında olmayabilir o anlık dalgınlık olabilir makale işi yapanlarda yazmaktan kafa beyin kalmıyor ki. Senin gibi insanları tespit edip muhatap olmamak için ben bunu kasıtlı olarak yapıyorum. Mesala görüldü yapıp cevap yazmıyorum bir süre. bakalım ne düşünecek belki gördükten sonra başıma bir iş geldi veya o an aklıma yazacak bir şey gelmedi düşünmeye aldım kendimi. Ama sen aha gördü cevap vermiyo sallamıyo dersen selamı sabahı keserim.
Hocam herkesin bu konuda düşüncesi farklı ben de fikrimi ilettim. Saygım sonsuz size ama bizde iş yapıyoruz en kısa sürede dönüş yapıp cevabımızı veriyoruz.
İyi forumlar hocam