Yukarıda saydıklarından kundura hariç hiçbiri jenerik değil kundura'nın uzantısının ne olduğunu yazmamışsın... Yaptığın bunca hava bu kalitedeki domainler için miydi? Zehirli, serseri gibi domainleri gözünde çok büyütmüşsün haberleşme de vasat iletişim olsa tamam da haberleşmeye ne proje yapacaksın? Domainlerine dışarıdan bir kişi gözüyle bakmalısın mesela ben öyle yaptım ve bir kısım domainimi düşürdüm domaine körü körüne bağlanmak hiçbir fayda getirmez olan yenileme parana olur. Domain ve Seo ilişkisini öğreten yazılar okumanı tavsiye ederim bu ayıp değil oku öğren .xyz .site bunlar tarihin çöplüğünde yerini almaya başladı bile ama haberin yok bunu araştır. Başkasının konusunda domain reklamı yapmak teklif bekliyorum demek de ayrı bir ahlaki problem bunu da ayrıca düşünmeni tavsiye ederim. Başarılar
Dipnot:
Kundura.com u sorguladım o da konuda bahsi geçen firmadaymış. Net uzantısı da İsmail Demir diye birinde o sen misin bilmiyorum ama eğer o kişi sen isen .NET uzantılı bir domain için bu hava çok çok fazla. Yoksa .XYZ uzantılı mı
Bu arada arkadaşın söylediği domainlerin hepsi zaten o kişinin

Aslında sadece bu hususta yanlış anlamışsın ...
------------------------------------------------------
Domainlere gelirsek diyecek yok. Güzel seçim, yerinde yatırım, ileri görüşlülük herşey var...