chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar miktar?
Geçmiş olsun
Sağolun hocam çok birşey değil.
DeviLLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba, aynı durumu 2005 yılında taksim de ykb yayınlarının oradaki ATM de yaptım, gece 1 civarıydı nakit lazım diye bankamatiğe girdim, kartı soktum 950TL çektim, kartı alıp yoluma devam etmişim. 15 dk sonra aklıma geldi koşarak gittim ama tabiki paranın yerinde yeller esiyordu. dilekçeler verdim kamera kayıtlarına bakılsın vs. maalesef yapıkredi olumsuz olarak dönüş yaptı. araştırma zahmetinde bile bulunmadı, giden bizim para oldu. bir daha da yapıkredinin hiçbir ürünüyle işim olmadı.
Hocam o zamanlar koruyucu düzenlemeler olmayabilir.
GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela 1000 lira çeksem onu unutsam banka bunu karşılıyor mu? Adamlar demiyormu unutmasaydınız diye yani, ilk defa duydum ondan soruyorum
ATM geri yutarsa veriyorlarmış hocam
ismailvolkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç hafta önce benimde başıma geldi böyle birşey, ben paramı geri aldım. Enparalıyım olay halkbankın atmsinde oluyor.
İnşalla bizde alırız hocam.
scrol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer sizden sonra biri almadıysa paranızı muhakkak alırsınız. Gülmeyin arkadaşlar komik bir durum ama benimde başıma geldi. İnsan dalgın kafayla unutabiliyor
Oluyor hocam inşallah biri almamıştır. Almışsada ihtiyacı olan birine gitmiştir inşallah.
Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı başıma geldi. Garanti atm'sinden enpara kartımla 120 TL çektim ve unuttum. Gittiğimde para yoktu. Garantiyi aradım bişey yapamayacaklarını müşterileri olmadığımı söylediler, enpara üzerinden kayıt açtım param 3 gün sonra hesabıma yattı.
Enpara'nın nimetini bir kere daha anladım...
Enpara candır.