zarar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam forumdaki konu icerigini pek anlamadim ama toplama botu yaptirmak istemis sanirim arkadas. Kendi botunuzu mu yazmistiniz? Cip satisi derken kendi botunuz ile mi cip kasiyodunuz? Benim bottan kastim otomatik oyun yada benzer seyler.
Bahsettiğiniz konudan haberim yok fakat "toplama botu" yazmanızdan dolayı hangi bottan bahsettiğini anladım. Ben bot yazmadım botu yapandan satın aldım (aylık ödeme ile). Hoşumuza gitmeyen yerlere müdahale ettiriyorduk, eklenmesi gereken özellikleri ekletiyorduk gibi gibi...Piyasanın ilk chip satıcılarından biriydim ve 2008 den 2015 e kadar yaptım.
Sorunuza gelirsek, bir kaç tane bot vardı.
1: Masa bulucu ( satıcılar ile alıcıları aynı masada buluşturup transfer yapmak için kullanılan bot )
2: Oyun botu (bu heralde sizin sorduğunuz) İstediğiniz masaya oturtup oyun oynamasını sağlıyorsunuz. Fold,rise,check işlemlerini masadaki chip miktarı, ne kadar arttır, şu kadar arttırırlırsa fold de gibi gibi.
3: Redeem botu ( şuan daha çok kullanılan bot ) zynganın redeem özelliğini açmasıyla beraber chip satıcılarının en çok yoğunlaştığı bot. 5 kişilik bir masada belirli algoritmalarda boş oyun döndürmeye yarıyor. Çok hızlı dönen bir oyun oluyor sürekli bir sonraki kişi kazanarak redeem kurallarını geçmeye çalışıyor.Kurduğunuz oyun bitince redeemleri bozduruyorsunuz. Ortalama 500m chip sahibi oluyorsunuz