mehmetyagmurlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar

Yaşadığım şehrin sunduğu lezzetlerin sonucu olarak 125 kg'a ulaşmış bulunuyorum Allah'tan boy uzun(1.85cm), çok göstermiyor

15.04.2019 tarihinde spor ve diyete başlama kararı aldım yaptırdığım tahlil sonuçlarını aşağıda yazacağım durum kritik hal aldı yani yumurta ****n ağzına geldi

Açlık Glukoz : 87
Tokluk Glokoz : 113
bunlarda çok sıkıntı yokta
İnsilün Direnci: 11.3
Normalde 3.0 üstüne diyabet başlangıcı tanısı konuyor ve ilaca başlanıyor
hbA1c : 6.1
üst sınırda

- Un, Şeker ve Tuz'u Tamami ile hayatımdan çıkardım
- Kalori hesaplaması yaparak kendi öğün yemeklerimi hazırlıyorum gram hesaplıyorum
- Kola, Çikolata, Tatlı ve gruplarını hayatımdan çıkardım.

Kendi diyet programımı oluşturuyorum yemekleri kendim hazırlayınca bilmiyorum psikolojik olarak mi yediğimle doyuyorum (diyet öncesi yediklerimin 1000'de 1'i ).

Şuan kendime hazırladığım öğünleri not ediyorum 1 2 ay sonra başarlı olursam burada sizlede paylaşmak isterim.

şimdi vücut çalışan arkadaşlardan bir ricam var sadece koşu, karın ve bisiklet çalışmak istemiyorum kilo verip derimin sarkmasındansa vücut'da şekillensin istiyorum spor salonunda bölgesel ağırlık çalışmaları vs. spor salonunda hem kilo verme ve hemde vücut çalışmak için önerilierinizi ve programlarını bekliyorum
Kilo: 125
Boy: 185
Diyetin 1. Ayını tamamlamış bulunuyorum bu güzel haberi siz arkadaşlarla paylaşmak isterim

125 KG olarak başladığım bu yola şuan 106 KG olarak devam ediyorum 1 ayda 19 kilo verdim.

enxdesigN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah kolaylık versin kardeş.

Gaziantep'de ortam tam olarak böyle + yemekleri