Arkadaşlar merhaba konuyu şikayetim var yerine açmak istemedim çünkü bu şahıs ile ilgili birçok şikayet zaten mevcut ve ben dolandırılmadım burda satış yapan arkadaşlar veya alım yapan arkadaşlar dikkat etsin diye bu konuyu açmak istedim eğer konuyu açmam yanlış olmuşsa ve buraya açılmaması gerekirse hepinizden şimdiden özür diliyorum.

Bugün sabah vakti “İg Tv İzlenme” alınacaktır adlı konu açtım.Konu üzerinde forum dışı için numara bırakmama rağmen whatsapptan bir kişi yazdı “Seyyit” adlı zaten bu arkadaş forumun ünlü bir dolandırıcısı.Kendisi bana ig tv izlenme sağlayabilceğini bildirdi ama fazla izlenme sağlayamacağını söyledi gerçekten izllenme sağlar mı sağlamazmı bilmem ama hakkında bir çok konu açıldı güven vermiyor artık.Konuda numaram olmadığı halde bana ulaştı yani birçoğumuzun numarasını önceden kaydetmiş anlaşılan veya eski konuları inceleyip bize ulaşıyor.Forum üzerinden banlandığı için bizimle iletişim kuramıyor anlaşılan.Bu arkadaş forumdan uzaklaştırılmasına rağmen halen insanların emeğini,ekmeğini çalmaya devam ediyor burda bir çok panelinden satış yapan arkadaş var onların yoluna taş koyuyor burdaki satış konusundan ticaret yapacakların emeğini çalıyor belkide.Arkadaşı tanımayan varsa eğer bu konuyu gördükten sonra umarım dikkatli olur...

Güncel Numarası:

Seyyit Çağlı

0543 601 01 19