YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam açıkcası kanlı olduğundan emin değilim sadece biraz kırmızıya yakın rengi var. Kanlı olmama ihtimali var emin değilim.Sadece ishal olduğundan eminim.
Hiç meyve gibi şeyler vermiyorum sadece kendi yemini tüketiyor. Lakin kemirmeyi çok sevdiği için gazete gibi kablo gibi ne bulsa kemiriyor umarım yemiyordur
Bak cevabı nerdeyse kendin vermişsin sadece kuşlarda değil neredeyse her hayvan da yememeleri gereken şeyi yediklerinde ishal durumu gözlenir. Ben akıl hocalığı yapmayacağım ama naçizane Önerim. Kablo gazete kağıdı vs gibi şeylerden uzak tutun.
Ama bir hayvan beslemeyi göze aldıysanız , maalesef ki maliyetinden kaçmamanız gerek bunu kaldıramıyorsanız sahiplenmemeniz gerekmekte vebali çok büyük olur , bir şekilde veterinerden bilgi almanızı öneririm. Bilgiye karşılık para alacaklarını düşünmüyorum ve ilaca ihtiyacı varsa bunu da almanızı öneririm.

YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Papağanımın ishal sorununu çözmüştük, kendine gelmişti epey canlıydı.
Ertesi gün ve halen devam eden bir hastalık çıktı. 2 gündür hiç bir şey yemiyor içmiyor.
İlacını aldık (antibiyotik) suyuna karıştırdık, fakat içmediği için bir etkisi olmuyor. Sürekli uyku halinde, sürekli halsiz.
Maalesef sanırım kaybetmek üzereyiz, inşallah sabahı görmeyi başarırsa ilk işimiz veterinere götürmek olacak ama çok umut besleyemiyorum maalesef.
Tam düzeldi derken bir anda çökmesine de anlam veremedik. İnşallah kaybetmeyiz.
Şu an gördüm bu yorumu inşallah düzelir , lütfen durumu alıntılayarak bildirirseniz sevinirim. 7/24 açık veterinerler var bilginiz olsun