bagimsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hic bir faydasi olmaz. Istersen tor browser ile baglan ne yaptigin acik Secik bilgi islemin önüne düşüyor. Bilgin olsun. Istersen git bilgi isleme Sor

Ayrica 2 saat YouTube iyi veriyorlarnus bi film izlenir. Biz kati olarak kapattik millet gicik bize
Sistemin mantığını öğrendikten sonra açıklarından faydanlanmak mümkündür. Önemli olan Sistemin çalışma mantığını anlamak geresi çok kolaydır.

Örnek olarak bilgisayar bios 'dan şifrelenmediyse herhangibir kurulumsuz OS ile işinizi görmek mümkündür.
Veya bilgisayarda ekran izleme mantığı varsa, bilgisayarı aracı olarak kullanıp ağına telefonla bağlanabilir sonrasında telefondan veya 2. bir cihazdan VPN ile erişim sağlayabilirsiniz. Eğer böyle bir sistem varsa, bilgi işlem sadece tek bir ip'ye erişim sağladığınızı görür hangi sitelere girdiğinizi göremez. Savunma olarak da herhangibir gerekli siteye girdiğinizi söylebilirsiniz. Aksinin ispatı mümkün olmaz. Burada ki VPN sağlayıcısı benim bahsettiğim gibi digitalocean vb. özel ip tanımlayan sağlayıcı olursa bilinemez ancak global vpnlerin İP'leri bulunur.

Lütfen bu dediklerimin aksini ispatlamaya çalışmayın bilakis, ben burada alternatif sistemler için örnek verdim. Sistemin çalışma mantığını kullanmadığım için bilemiyorum ancak imkansız diye bir şey yoktur.