Arkadaşın el yazım alışkanlığı olabilir. Örneğin ticket yazışma gibi . Günlük olarak akılının duracağı şekilde yazılar ve kelimeler yazıyordur.
Bence sen azıcık terbiyeli olda , konuya girenler seni dikkate alsınlar. Bu kadar ukalaca konuşacağına ,radore işine gelmiyorsa daha düşük barındıracağın bir yerde birşeyler ara. Radoreye laf söylüyorsun , radore içine girmeye çalışıyorsun. Madem bu kadar koydu 7000 tl mevzusu. Ozaman daha farklı dc tercih et. dal , netinternet , netdirekt =)
Demem o ki nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir .
Bu devirde aşağıdaki tavşan bile 200 tl değil.
Benim gibi adamları senin gibi çocuklar sadece örnek alır. Sana laf sokma yarışına girmiyorum. Sana sadece burda bir büyüğün olarak insanlarla nasıl diyalog kurman gerektiği hakkında bilgi veriyorum. Ama sen bunu bilgi değil eğitim olarak algıla. Yıl konusuna gelince beni eskiler iyi tanır. =)
Neyse daha fazla değerli vakitimi seninle değersizleştirmeyeceğim.
@Cloudef; e yaptığın terbiyesizliğe sadece sessiz kalamadım. Yazdığı mesaja , alıntıladığın ukalaca yazışını tekrar oku sonra aynaya geç ve bir kaç dakika kendinden utan. Emin ol işe yarayacaktır. =)
Yav hadi işine bak vasıfsız kişilik.