Not: Resimdeki kişiler Suriyeli değildir.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır, üzerindeki elbiselerden sokakta yaşamadıkları belli, yaş ortalamasından emekli oldukları zaten açıktır, bu ınsanları trafık ısıklarında sagda solda dılenırken yardım ısterken goremezsınız.bu çöp konteynırının onunde 4 tane market vardır,marketlerın attıgı bozuk gıdaları meyve ,sebzelerı topluyor bu ınsanlar ve dahası.Bazıları saga sola bakıyor, saklanıyor beklıyor,kımse olmayınca yemek topluyorlar.Bence bır kez daha dusunmelıyız. Suriyeli mi kendı vatandasımız mı ?
Yahu hocam şimdiye kadar susayım susayım dedim da artık cidden cıvkını çıkarıyorsunuz. Bizi vatan haini ilan edeceksiniz az daha sabredersek. KIZILAY olarak ve şube olarak TÜRK MİLLETİNE, İNSANINA Giyisi-Erzak-Barınma yardımları yapılıyor, yapıyoruz. Elimizden bunlar geliyor yapıyoruz siz bu kadar sitem edeceğinize fotoğraf çekeceğiniz bir ekmekte siz verin. Lütfen ona buna sallamadan önce herkes bi' elinden geleni yapsın.
Ve not olarak şunu da ekliyeyim.
Türk Kızılay Derneği çağrı merkezini aradım.
Kızılayın tek bir İBAN ı mevcut şube kendi IBAN ina yardım toplayamaz diye bilgi verdi. Gerekli işlemleri başlatcaklarını da belirttiler. Konu resmi de paylaşıldı.
Dilerseniz tüzüğü sizinle paylaşabilirim

Öyle bir şey olsaydı şube adına banka hesabı açtırmazdı devlet bankaları. Banka hesabı açma ve yardım toplama yetkisi bulunmakta şubelerin. İyi forumlar dilerim.