Merhaba arkadaşlar reddit.com sitesini bilmeyenimiz yoktur sanırım ve çoğumuz böyle bir siteye sahip olmak ister yada ona benzer.. Belkide sahip olabilirsiniz.. Google adsense kendi domaininden alınmıstır pinsizdir google adsensesi ile birlikte verilecektir..

reddit.com benzeri siteyi satışa çıkartıyorumm...

Site hem ingilizce hem almanca üzerine kuruludur iki dildede eklenmektedir.. Buda alacak olan kişiye güzel bir avantaj sağlıyacaktır..
Not: Siteye sadece linki baska bir siteden kopyala yapıştır içerik eklensin mantıgı vardır örnek:100 siteden 85 ini ekler ama bazen 15 tanesini eklemez aynen reddit sitesi gibi sadece öne çıkarılmış resmi alır ve kısa özetini alıp yayınlar

Bu siteyler birlikte nelere sahip olacak
  1. Kurulumu herşeyi tamam
  2. Seo ayarları yapılmış
  3. Kategoriler hazırlanmış seo uyumlu şekilde kurulmuş
  4. Bütün tema ayarları özenle yapılmış
Sitenin Özellikleri
  1. Siteye sadece link gir bekle haber eklensin çok ama çok pratik bir sistem bu arada site ingilizcedir..
  2. Kurulumu ayarları zor ama herşey kurulduğunda içerik girmesi çok basit bir sistem
  3. Reklam alanları tam bir para kazanma üzerine kurulmuş
  4. İster link gir haberi yayınla istersen bir ingilizce haber sitesinden makaleyi al siteye özel eklenti ile özgünleştir makale gir..
Bu Sistemi satış fiyatım herşey dahil 400 tldir..

Not: Kendi adına google adsensesi vardır ve reklamlardan çok ciddi paralar kazanabilirsiniz...
Bu sisteme biraz para harcayın inanın çok iyi yerlere gelir çünkü sistemin sitenin işleyişi çok güzel..

Bu kurduğum site tarzı türkiyede hiç bir sitede görmedim belki vardır ben bilmiyorumdur...

Site adresi padped
Site için istenen fiyat400tl
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 2 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: haber medya ingilizce ve almanca içerikler
Günlük hit sayısı: 40 ile60
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet tüm içerikler dahildir
Hosting dahil midir: hosting dahildir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

r10 dışı: guncelblogdefteri@gmail.com