• Oğluna pantolon alamıyor diye kendini asan anne,
  • Çocuklarını geçtiğimiz kış aylarında ısıtamadığı için kendini asan anne,
  • Çocuğuna süt alamadığı için, bir paket süt çalan ve cezaevine giren baba,
  • Ve cennet ülkemin birçok şehrinde parasızlıktan intihar eden, zor durumda olan ve aç yatan milyonu geçen insanlar.
Kusura bakmayın, şuanda bizim ülkemizde de savaş var. "Açlık Savaşı". Ben bile 7-8 ay öncesine kadar evime ekmek götüremiyordum, evde oturup yemek yemeye ve ailemin yüzüne bakmaya dahi utanıyordum. Şükür rabbime iyi kötü kazanıyorum. Hiç unutmam Diyarbakır/Silvan ilçesinde bir defasında çok rahatsızlanmıştım. İştende yeni çıkarılmıştım ve o ana denk gelmişti. Emin olun sigortam için beni muayene etmediler bilmem ne sorunu varmış ta bu şekilde muayene olmazsın diye kovulduğumu hatırlıyorum. Ve bu bir "Devlet Hastanesi" idi. Bu esna da suriyeliler ise saçma sapan gülüşleri ile orada sözde hasta olup muayene sırası bekliyordu.

Benim Türk, Kürt, Laz, Çerkez kısacası bu ülkede yaşayan ve yıllardır tek amacı bu ülkenin refahı için nefes alan insanlarım dururken, başka kimseyi artık kabullenemiyorum. Önce burnunun ucundakini görmelisin dostum, daha sonra kaf dağının arkasına gözlerini dikebilirsin. Şayet desen ki her il de bir ekip kurulsun ve her ay belirli ailelere yardım dağıtalım r10 olarak ben seve seve bunu kabullenir yardımcı olurum. Emin ol onların durumunda biz olsak bizi diri diri kuma gömerler Suriye Dağlarında.