grafiking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olabilirmiş tabi, yönetim daha net bir cevap verecektir bu konuda.
Bu sınır kuralı koyulmadan önce birden fazla konusu olan insanlar olabilir, eski konuları pasif hale getirip yani güncellemeyip mevcut güncel konularını aktif tutarak devam ediyor olabilirler.
Ayrıca WP tema kategorisinde aynı üyenin 10 farklı ticari satış konusu olduğuna da rastlayabiliyoruz. Özüne baktığımızda tema satış konusu, senin dediğine göre kuralı çiğnemiş olacak. Ancak her biri başka sektöre özel tasarlanmış temalar ve içerikleri farklı olduğu için ayrı ayrı açmaları daha sağlıklı diye düşünüyorum.
Bu da içeriği farklıysa multi anlamına gelmiyor demektir. Kuralı uygularken bu noktayı da gözden kaçırmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
sizin dediğinize göre ben video grafik bölümüne yeni konu açabilirim(içeriği farklı) ancak bu konuda uzay'ın yetkili oldugu zamanlar açamazsınız tek konu üzerinden gitmeniz gerekiyor diye uyarı almıştım.

Bu Kural Zaten ücretli tasarımlar bölümü üzerine yapılmış hocam. diğer kategorileri kapsamıyor.Bu durumda yönetim kararı verecektir zaten o yüzden yöneticileri etiketledim. merakla bekliyoruz