Kurallar gereği, bireysel olarak zaten 2 konu açabiliyorsun.
Biliyorsun, mesela sadece R10 üyeleriyle kurduğumuz tasarımcı ekibine ait bir konumuzu ortak amacımız için kullanıyoruz. 11 kişiyiz, 11 farklı konu açmak yerine 1 kişi bu sorumluluğu üstlenirse daha iyi olacak diye düşündük.
Yalnız dikkat et, etrafta başkalarının konularını kendi konusu gibi rapor edip silinmesine sebep olan tipler dolaşıyor. Durup dururken, multi bile değilken, hakkın olmasına rağmen, konunu sildirebilir ticaretine engel olmaya çalışabilirler.
Tabi biliyorsun, bu tarz insanlar gider, karakterli olanlar kalır Mertciğim.
Cevabı maddeler halinde vermek istiyorum.
- Kurallar Gereği Aynı Kategoride 2 Konu Açabiliyorsun Maddesi var ben şöyle bir madde göstermek isterim hocam.
Mevcut bir tasarım ticaret konusu olan grafikerlerin tekrar konu açmaları yasaktır.
En eski konu düzenlenerek onun üzerinden devam edilmesi gerekmektedir.
https://www.r10.net/ucretli-tasarim-...dikkatine.html - Yönetime Bu Konuda soru sormak istedim sadece eğer böyle birşey mümkünse herkez yararlasın. r10 grup çalışması yeri değil biliyorsunuz . her hesap kendinden sorumludur. eğer böyle birşey var ise bireysel konu açmasına gerek olmaması gerekiyor
- Benim hakkımda olana gelecek olursak arkamdan kimin konuştuğunu kimin kuyumu kazdığını görebiliyorum. ben onu diyorum çünkü tek kişi değil ama beni iyice rakip ve düşman almış durumda kendisi. onu allaha havale ettim. çünkü gıybet yapmak kul hakkıdır. bende hakımı helal etmiyorum zaten. durduk yere kimse kimse dokunmaz heralde değilmi hocam. neyse daha fazla şeyler yapmak isterdim ama banlanacağımı bildiğim için yapmıyorum. bahsettiğin kişide biliyorum. Ama amaç beni bitirmekse o kişi ve kişilere söylüyorum. Allah'ın izniyle ben işlerime devam edeceğim.