Eğer bir şubeye bağlı atm ise şubeden talep edebiliyorsunuz iadesini, eğer şube atmsi değilse müşteri hizmetlerini arayın onlar en yakın şubeye iletip form doldurtuyorlar. Ben de çok yaptım bunu merak etmeyin.
Aradım Vakıfbankı sayacağız dedi çok teşekkür ederim.
Daha önce başıma geldi eger ki oralarda kimse yoksa atm tekrar parayı geri yutuyor ve bankayı arayıp iade alabiliyorsunuz atmde fazla para cıkıcagı için
Aradım Vakıfbankı sayacağız dedi çok sağolun.
Bende az önce yaşadım hocam atmden para çekmek için sıra bekliyordum, önümdeki adam işlemi gerçekleştirdi arkaya dönüp devam etti adam yoluna atm o sıra bozuk para sayıyordu el kol edip bağırıp seslendik döndü aldı bozuk paralarını
İnsanlık hali oluyor işte.
Normalde önce parayı almanı söylemesi gerekmiyor mu? İşbank kullanıyorum parayı yuvadan almadan kartı vermiyor.
Vakıfbank önce kartı veriyor
Ben ATM'den parayı çekerken makineye biraz daha bakıyorum acaba bir daha para verecek mi diye siz maşallah hocam
Allah daha çok versin tabi
Amin hocam normalde dalgın değilim bir ofis açacağım dalıyorum düşünüyorum tek kalınca.
Muzteri hizmetlerini arayın, belirli sure parayi alan olmadiysa geri atmye girer para aynı zamanda da kamera kontrolu yaparlar...
Aradım çok teşekkür ederim.
Hocam bi süre sonra para geri gidiyor.inşallah birisi almamıştır.
Aradım hocam sayacağız dedi inşallah.
O zamanda kartı unutuyorlar parayı alan dönüp gidiyor zaten böyleydi son yıllarda önce kart sonra para vermeye başladılar
Kartı unutmak kolay
Adana'mızın tüm bankamatikleri önce parayı sonra kartı al mantığını kurmaları gerek. Bazı bankalarda var diğerleri de bu işleme geçerse çok daha güzel olur. Bunaltıcı sıcakta hemen kaçmak zorunda kalıyoruz hali ile kalınması normal bir durum.
Çok haklısınız hocam
Demek ki neymiş unutkanlık insanlık hali. Bende de var bolca. Gel de bunu bazı gerizekalı dürzolara anlat
Çok haklısınız helede düşünce içindeyseniz