Numan449 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım şey projenin sahibi bu kadar saldırgan bir üslup kullanmıyorken siz kendi projeniz hakkında eleştiri yapılmış gibi sürekli şikayet edecem vs demenizin mantığı nedir? Burada bir satış konusu yok veya satış konunuzu baltalayacak şekilde gelip yorumda yapmıyorum, paylaştığınız bir uygulamayla ilgili yazdığım cevaba karşılık bu sorulara uygulama geliştiricisinin verdiği gibi tatmin edici cevaplar almak, ben kullanmayı düşünmesemde bu uygulamayı kullanmayı düşünenler hakkı. Sizi burada ilgilendiren durum nedir de bu kadar rahatsız olduğunuzu merak ediyorum?

Şikayet etmektede özgürsünüz tabii ki size yardımcı olayım burada cevaba yazmak yerine ünlem işaretine basıp report kısmından mesajınızla birlikte şikayet edilebiliyor, alıntı yapılarak şikayet edilmiyor.
Konuyu ben açtım her yazdığınızda bana bildirim geliyor gelen bildirim içeriği de boş açıkçası konuyu devretme talebi oluşturdum ondan sonra istediğiniz kadar yazabilirsiniz. Benim konuma konuyla alakasız kulaktan dolma bilgilerle cevaplar yazamazsınız. Rica ettikçe devam ediyorsunuz saldırgan bir tavrım yok ya da görmediniz 'lütfen' konuyu farklı yere götürmeyin.