Komplex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tutupta herkese bu kodu paylaşamam.
aynı zamanda belirli urunlerde geçerli herşeyde değil.
tutupta beni *********** yerine koymanız ağır hakarettir şahsıma. başınıza durum ile ilgili bir şey gelirse ben her daim burdayım.
diğer konumda sipariş fatura ve detaylarını paylaştım. aynı zamanda r10 üyeliğimde de güncel bilgilierim mevcut. bir sorun bir sıkıntı olursa dediğim gibi herdaim ben buradayım. bu şekilde karşılamanız hiç hoş bir durum değil. aynı zamanda kendimde çiçekçilik yapıyorum nevşehir bölgesinde bu tarz indirimleri kendi dükkanımda da uyguluyorum. yaklaşık 2 yıldır bir sorun teşkil edilmedi. bundan sonrada edilmez.
arkadaşım bak yukarıda kesinlikle böyle bişey yok diyor çiçek sepeti ayrıca ben daha önce buradan başka birinden yine aynı senin gibi konuşarak yok işte kurumsalım da bana özel indirim de diye alım yaptım asıl kart sahibi itiraz etmiş ondan sonra uğraştım durdum.

Buradan kimler geldi geçti ben buradayım demek ne ? 12 günlük üyesin şimdi banlansan seni kim nereden bulacak.

Son kez uyaryorum arkadaşlar kesinlikle başınız belaya girecek. Şu alım yapanlar yazar buraya 1 2 ay sonra ekstreler gelince asıl kart sahiplerini Sonra çiçek sepeti sizi arayacak zaten