Hocam o zaman sizden cevabını merak ettiğim tek sorum hakkında cidden samimi bir şekilde soruyorum ve cevabını verirseniz çok memnun olurum. Hiçbir karınız, faydanız olmadığı halde neden hem bu kadar emek verip, hemde sunucu vs gibi masrafların altına giriyorsunuz?
İnsanlara yardımcı olmaksa cevabınız eğer neden reklam koyup en azından kendinize düşük bir miktarda da olsa pasif gelir elde ettirecek bir uygulama değilde böyle bir uygulamayla vaktinizi harcıyorsunuz?
Bu sorularımı şuan sizi itham etmek için sormuyorum birçok büyük kurum bile ücretsiz sundukları hizmetteki dataların işlendiğini kabul etti ve bununda sözleşmede geçtiğini söyledi. Bu kadar büyük çapta kurumların dolaylı yoldan karları olmasına rağmen böyle bir yol izlerken diğer küçük firmalar neden yapmasın demek en mantıklı tedbir olacaktır diye düşünüyorum.
Hatta Telegram bu konuda sürekli aklıma takılıyordu neden verileri devletler istediğinde vermesin o zaman oda başka bir devlet için çalışıyordur diye aklıma geliyordu ve sıkça sorulan sorularda bu konuya dair çok geniş kapsamlı bir açıklama yapılmıştı açıkcası ben fazlasıyla tatmin oldum işleyiş mantığından ve veri güvenliğinden birde oradaki insanlarda çalışmalarının karşılığını özgür iletişime inanan zengin bir adam tarafından aldıkları finansmanla çalışanlarının ücretlerini ödediği söylenmiş.
Hocam hayatınızda proje üretmediğiniz veya projelerde bulunmadığınız çok belli. Şöyle olmuştu böyle olmuştu cümleleriyle konuyu farklı yere çekmeyin. Devam etmeniz halinde reportlayacağım mesajınızı.