bluemoon44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle Güzel net. Gece yarısı ticket aç güzelnette anında dönüş sağlıyorlar. Çoğu firmanın ücretli sunduğu yardımları bile ücretsiz yapıyorlar ayrıca fiyatlar da çok uygun. Veridyen'de hesabım vardı hosting alacaktım hesabıma girmeye çalıştığımda hesabımın silinmiş olduğunu gördüm mail gönderdim gelen cevapta orda kayıtlı domainin süresi bitince komple hesabımı sildiklerini söylediler. İşin kötüsü yeni üyelik açmaya çalıştığımda da bu bilgiler daha önce önce kullanılmış uyarısı veriyor. Bir domaini yenilemedik diye ömür boyu onlardan hizmet alamıyoum

Uzun lafın kısası Güzel netten şaşmayın
Merhaba,
Düzeltme yapalım. Hesap silinme gibi bir işlem uygulanmıyor. Belirli bir süre içerisinde login olunmayan ve içinde hizmet bulunmayan müşteri profilleri güvenlik nedeniyle erişime kapatılıyor ve talep ettiğinizde hesabınızı tabi ki aktif ediyoruz. Domaini yenilemediniz diye firma olarak hiç bir müşterimize yaptırım uygulamadık, uygulamayızda. Dileyen dilediği firmadan hizmet alabilir, hizmetini uzatabilir.Hür özgür iradesine bağlıdır.

CreedLeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Veridyen'de 2 senedir kullanıyorduk son 2 aydır Guzel 'e geçtik memnnunuz. Bu arada kiralık sunucu kullanıyoruz performans müthiş.

Bizde bu durum vardı hocam gerçekten Veridyen'den Güzel'e geçtik
Merhaba,
Kullanmış olduğunuz sanal sunucu hizmetinin size yetersiz geldiğini, yükseltme işlemi yapmanız gerektiğine dair çok kez size destek bileti üzerinden ilettik.Bununla ilgili alternatiflerde ilettik. Bununla ilgili geçmişte birkaç kez yükseltme ve sonrasında düşürme işlemi gerçekleştirdiniz lakin tarafınızca kalıcı bir aksiyon yapılmadı.Bizlerle sadece sunucunuzun kaynakları yetersiz geldiğinde anlık problemi gidermek için iletişim kurdunuz ve bizde taleplerinizi gerçekleştirdik. Kullanmakta olduğunuz hizmetin management bir destek servisi bulunmamasına rağmen defalarca kez yazılımsal ve yönetimsel olarak ekibimizdeki farklı farklı çalışan arkadaşlarımız size destek oldular. Yeni hizmet aldığınız firmanızda başarılı bir yayın hayatı dileriz.