canweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ınstagram sureklı ugarstırdıgı ıcın ınsanlar bıkıyorr. data ısı zaten sac bas yolduruyor giren bin pisman parakende cok cok az kazandırıo 10 20 kurusa laf yıyorsun
Kendi datasını sağlayanlar da baya şikayetçi hocam güncellemeden dolayı galiba.

Carillos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladığım kadarıyla API ile ilgili problemlerden ötürü bi süre sonra satıyorlar, neden böyle düşünüyorum derseniz dün gelirli smm sitesi satan bir arkadaş aynı anda Instagram kategorisinde “doğru düzgün çalışan api yok mu” tarzında bir konu açıp sitem ediyordu.
Sevgiler.
En garibi de bu işte. Aylık gelirli yazıyorlar ama kendisi kazanmış o miktarları. Verdiğinde API patlak olucak ve bir sürü uğraşıcak alan kişi.

Morningstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çöp.

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'da bir şey çok fazla alınmaya başladıysa kazandırmamaya başlamıştır,
Çok fazla satılmaya başladıysa patlamış, iş görmez duruma gelmiştir.(yada gelecektir)
Kesinlikle hocam buna katılıyorum. Bakalım sıradaki sektör ne olacak R10 dan en çok alınmaya başlanan.

SercanYILDIZHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de tecrübemi paylaşayım;
Zamanında SMM panel açmıştım 2 ay içerisinde x.xxxTL kadar kâr elde ettim çok şükür. Bir süre sonra inanın ki yoruyor. Kurumsal müşterilerim de oldu, ajanslarla çalıştım. Kişisel müşteriler insanı çığrından çıkartıyor. Adam gidip en ucuz servisten takipçi almış 10 dakika sonra ticket atıyor niye gelmedi diye. Servis notlarından, sözleşmelerden bi haberler. Yok takipçim düştü yine yollayın, yok geri ödememi yapın, gizli hesaba takipçi atıp gelmedi diyen mi dersin, video izlenmesi için resim linki veren mi dersin neler neler. Çok şükür elimden çıkarttım sadece kurumsal müşterilerimle çalışıyorum. 1TLlik sipariş verip de 100TLlik muamele isteyenlerle kanser olmak istemiyorum.

Hele Instagram ap ayrı bir olay zaten. Her gün güncelleme getiriyorlar, APIler patlıyor, bütün servisleri tek tek güncelliyorsun falan. özetle SMM panele girmeyi düşünüyorsanız peygamber sabrı gerekli. İyi çalışmalar.
Peki takipçi satışında en garanti instagram twitter youtube hangisi hocam?

ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektör değiştiren oluyor uğraşacak vakti olmayan oluyor ben geçen haftalar da bir tane aldım ama satmayı düşünüyorum girip bakamıyorum destek taleplerine data sağlam mı değil mi diye kazandırıyor mu ilgilenince kazandırıyor
Bütçe de gerekli ama değil mi hocam. Yani 300₺ panel alıp kazanmak zor gibi gözüküyor.