Eğer kurumsal scriptleriniz mevcutsa piyasada tutan farklı projeler deneyebilirsiniz ama ben kurumsal script yazmanızı tavsiye ederim hele ki diğerlerinden farklı kaliteli bir tasarım olursa güzel satış olur
Kurumsal script satış bölümünde çok fazla var. Tasarım olarak değişik olursa evet belki biraz tutabilir fakat satış rakamları inanılmaz düşük 50 TL ye satılan script gördüm

Soru-cevap scripti yazabilirsiniz. Forum üzerinde sadece 1 tane asp ile yazılmış script var. PHP ile geliştirirseniz güzel satış rakamları elde edebilirsiniz. Codecanyon'da da satabilirseniz çok yüksek satış rakamları elde edebilirsiniz. Dünya çapında Q2A dışında adam akıllı bir script görmedim açıkçası. YAzarsanız ilk müşterinizde ben olurum. Hatta bunun için tasarladığım bir PSD şablonu dahi var
https://www.r10.net/arayuz-gelistirm...-deger-mi.html
Yorumun için teşekkürler. Soru cevap scripti talep görür mü gerçekten emin değilim. Birde bu işin fiyatlandırma kısmı var. Yani okadar uğraşıp 100 tl gibi rakamlara satmak ta ayrı dert. Fakat notlarıma aldım. Bu arada imzandaki forum sistemi laravel altyapısını kullanıyor güzel bir forum sistemi

Belki ileride onun içinde eklentiler çıakrtırız