İyi akşamlar şimdiden teşekkür ediyorum size.
Yaklaşık 10-15 gündür AdSense işindeyim. Sitemde bazen reklam gözüküyor bazen ise gözükmüyor. Kendim girip bakıyorum sayfamı yeniledikten sonra bazen gözüküyor bazen ise 3. yenileme de gözüküyor. Sizce bu normal mi?
Adsense de son günlerde bende de aynı şekilde bu durum olmaya başladı, sanırım siteye ilk girişte hemen reklama tıklanılmasın diye adsensenin aldığı bir önlem, 3 sayfa gezdikten sonra sayfalarda reklam çıkıyor, ilk girdiğinde reklam çıkmıyor. Sorunun çözümü yok gibi ne yaptıysam düzelmedi, reklam kodunda bir değişim yok ama bunu yapabiliyor.
Teşekkürler aklıma takılan bir soru daha var
Yurtdışı adresi olarak örneğin İtalya diyelim hesabını Türkiye ip si üzerinden olarak açabilirmiyiz?
Açarsak sorun yaşar mıyız?
Evet açabilirsin bir problem olmaz.
Öncelikle konunuz ve yardımlarınız için teşekkürler .
Bu siteyle 3 defadir red yiyorum sebebi site de gezinme zorluğu diyor ama aynı düzen başka site de onay almıştım .
Sizce asıl sebebi nedir ? Sitemin linkini bırakıyorum ne yapmam gerekiyor onay için
chubbinsure.net
Onay konusunda yardımcı olamayacağım konumda yazıyor, altta eHNeRa kardeşimin dediğini yapabilirsin, adsense bir siteye bir gün onay verip aynı tarz siteye ertesi gün Red verebilir bu benimde başıma çok geldi.
Temanızı değiştirip tekrar denerseniz sorun çözülecektir.
Desteğin için teşekkürler