Hocam aman ha sakın tırnaklarını kestirmeyin onunda duyguları var özgüvenini almayın elinden 6 aylığını doldurduktan sonrada kısırlaştırın erkek kedi kısırlaştırma fiyatı 300tl dişi kedi 500tl benimki erkekti kısırlaştırdım adı paşa benim sıpanın tüm aşıları tam ek olarak kediniz ufak ona uygun bir mama almanız gerekiyor ben royal canin alıştırdım bağımlı oldu 4kg alıyorum internetten 150tl ye 1.5 2 ayda 1 dışarda veterinerde 230tl falan aşı fiyatları da 70tl civarı iç dış parazit aşılarını ihmal etmeyin pasaport çıkartın birtanede 10tl oda aşı kayıtları yazıyor üstünde
Kediyi asla yıkamayın su kedilerin derisini inceltir ve zamanla hastalanıp ölmelerini sağlar bu sebepten mamasını suyunu eksik etmeyin düzenli su içinde zaten diliyle temizliyor kendini yıkamasanızda tertemiz oluyor evde camları açık bırakmayın kuş sinek gördüklerinde odaklanıyorlar ve birden atlayabilirler atlamaz demeyin havada uçan bir şeye odaklandıklarında yüksekliğe bakmıyorlar.
Birde kediye tüğ toplayıcı alın 2 günde 1 tüğlerini tarayarak toplayıcı ile bi ileri bi geri şeklinde tüğlerini toplayın bu kendini yalarken ağzında yumak birikmemesini sağlıyor iç parazit oluşmasını engelliyor bir diğer yandan eve çok tüğ dökmez
benim kedi bundan daha ufakken ben kedilere özel süt tozu ile besliyordum anne sütü eksikliği yaşamasın diye sağlıklı olsun diye
Kedime yaptığım masrafı kendime yapmadım hiç bir şeye değişmem paşamı bu arada isim demişken kediniz gayet temiz gözüküyor tüğleride çok güzel pamuk koyabilirsiniz ismini büyüdükçe dahada güzelleşecek tüğleri bu yazdıklarım gözünüzü korkutmasın rutin haline getirdiğinizde zor gelmiyor hiç biri ve bir süre sonra bağ kuruyorsunuz ayrılamıyorsunuz bir parçanız oluyor sizin.
Benden bu kadar hocam umarım yardımım dokunur yattım ben 😂