ReCRuit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banlı olan domain in pin hesabına giriş yapamamıyoruzki yeniden paylaşım yapılsın. Anlamadım yönteminizi.
Hocam pinterest hesabına giriş yapamıyorsanız pinterest hesabınız banlanmıştır domain banlanmasına ek olarak.Yeni pinterest hesabı açıp paylaşıma devam edebiliyorsunuz veya pinterest hesabınız banlanmadıysa ordanda devam edebilirsiniz fakat eski pinlerinizle yinede sitenize giriş yapılmaz

fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almayı düşünen kişiler profilde 31 ticaret olduğuna ve bu ticaretlerin 4 tanesinin negatif olduğuna ayrıca üyeliğim onaylı olmadığına dikkat etmesi önemle rica olunur 😊 750 tl az para değil hiç olmazsa 1 referans al çünkü 27 tane pozitif bildirim en az 5-8 arasıda fake pozitif bildirimler.
Fake pozitif bildirimim olduğunu söylerken ki amacınızı merak ettim birçok kişiyle ticaretim oldu bu forumda profilime yansıyan var yansımayan var."üyeliğim onaylı olmadığına dikkat etmesi önemle rica olunur" bu konuda haklısınızdır kimseye zorla bir şey satma derdinde değilim zaten hocam. Bu yöntemi forumdan 2 kişiye yaptım geçmişte pinterest konusunda benden yardım isteyip hala görüştüğüm kişilerdir referans olarak onları yarın göstereceğim zaten