Alan kişilerle 1e1 Teamviewer vb. programlarla bağlanıp gösteriyorum.

Pinterestden banlanan domainle nasıl paylaşım yapmaya devam edebiliyorsun ?
- Pinterest automatic eklentisinin içine yazdığım ek kodlarla ve ek olarak alabileceğiniz veya vereceğim script sayesinde.

Bu sayede istediğimiz kadar subdomain açıp paylaşım yapabilecek miyiz?
- Subdomainlerden biri ban yiyince xxx.com domaininizde banlanıyordu göstereceğim taktik sayesinde artık subdomaininiz banlansa bile ana alan adınız banlanmayacak ve banlanan subdomainle de yeni pinterest hesabı açıp gösterdiğim şeyleri tekrarladığınızda tekrar paylaşım yapabileceksiniz.

Eskiden banlanmış Domainlerimizde kullanabilir miyiz?
- Evet

Sen bu yöntemi kullanıyor musun?
- Ban yiyen ve yemiyen tüm sitelerimde kullanıyorum bu yöntemi.

Rich pin onaylıyor mu?
- Evet

Link kısaltma servisimi kullanıyoruz?
- Link kısaltma var ama piyasadaki servisleri kullanmıyoruz.

Böyle 50 tane site açıp yükseltirsen daha çok para kazanırsın neden satıyorsun?
- 50/100 tlye satmıyorum düşük bir meblağ değil istediğim fiyat. 50 tane site açmak ciddi zaman gerektiren bir olay fakat burda yaptığım şey sistemi size 1e1 olarak gösterip maksimum 3-4 saatde 750t kazanmak kolay parada denilebilir.

Her site için ne kadar bütçe ayırmalıyım bu taktikle:
Dolar kuru 6,06 hesaplandı:
10-200 tl

Not: Domain banınız kalkmaz sadece paylaşım yapabilir ve paylaşımlara tıkladığınızda sitenize girebilirler.

Ödeme yolları:
Ziraat Bankası

FİYAT: 750TL

ali06han adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet eğitimi aldım arkadaş Team Wieverdan gösterdi. Gerçekten keşfedilmiş güzel bir yöntem. Önceki ban yiyen linkleride değiştiriyor. Arkadaş emek vererek keşfetmiş öğrenmiş günlük 30 tl getiren hesaplarımız ban yemişti. Bu sayede tekrar hesaplarımızda paylaşım yapmaya kavuştuk. 1-2 Ayda hesapların bu parayı çıkartacağını düşünüyorum. Arkadaşa teşekkürlerimi bildirdim burdanda teşekkür etmek istiyorum. Kazançları sonuçları 1 hafta sonra tekrar burdan bildireceğim.

Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ultra yardımsever on numara insan. Kendisi pintereste bulaşma sebebimdir ve harcadığım parayı 1 ayda çıkartmıştım. Forumda rastladığım nadir kaliteli insanlardan. Bir kez hizmet alırsınız aylarca yardımcı olur. Forumda çok görünmeyen kaliteli bilgili insanlar olurya ondan işte . Zaten şu soruna çözüm getirmiş olması kodlama bilgi seviyesini de kanıtlıyor. Bir çok konuda ücretsiz yardımcı oldu ki bu forumda çok rastlanılmayan bir şey

750 TL yapmış olmasına sevindim, 30 TL yapacak hali yok böyle bir şeyi Zaten 30-50-100 tl lik eğitimlerle pinterest bu hale gelmedi mi..

Referans ile bu hizmeti aldım ve kesinlikle işe yarıyor, iki adsense hesabımda da 20 gündür onay bekleyen sitem var bu durum iyi geldi.