Anlatayim hocam
Bundan 3 ay önce kadar kullandım cihazı
İnanın bana şikayet etmeniz için tek bir neden yoktu fiyat dışında (o zaman 169TL 10Mb/s veriyorlardı şuan 99 TL olmuş)
Cihaz modem gibi içine turkcell hat takılıyor ama biraz daha büyük hali. Kurmaya gelen teknik eleman takarken görmüştüm hatta ya internetteyken birisi ararsa internet yarıda kesilir mi diye garip bir soru sormuştum gülmüştü

Ve anlattı sonrasında sadece Data hattı, hiçbir şekilde Arama yapılmıyor vs diye.
Modemi istediğiniz yerde 4.5G hızında kullanabiliyorsunuz tek yapmanız gereken telefon gibi hattın çekeceği yere kurmak. Yani yüksek ve hattın çekebileceği yere kurduğunuz sürece sabit hız alırsınız ( farklı odalar hariç)
Bunun dışında özel bir paneli var yanılmıyorsam Huawei idi. Telefonunuza o uygulamayı indirip panele erişebiliyorsunuz (198.168.2.1 gibi)
Şunu da söyleyebilirim ki eğer panelde SMS bölümünü görürseniz benim gibi sakın şaşırmayın çünkü her ne kadar size tahsis edilen o data hattı numarasına Aramalar kapalı olsa bile panel üzerinden size gelen SMS'leri görebiliyorsunuz. Yani isterseniz Whatsapp'a kaydolabilirsiniz yada Mobil Onay isteyen yerlerde kullanabilirsiniz
İnternet hızı harika, çektiği sürece. Yağmurlu günlerde bile bir kez olsun sorun yaşamadım ama bir keresinde penceresi olmayan odaya koyduğumda sadece 2 oda öteden girebiliyordum daha uzağından çekmiyor. O yüzden dediğim gibi yüksek bir yere ve hat çeken bir yere koymanız hızınız ve çekim kalitesi açısından önemli.
10MB/s bana online oyunlarda bile yetiyordu hiçbir şekilde Ping vs almıyordum. Ama bu sizin modemi nereye kuracağınıza da bağlı.
Şuan değişti mi bilmiyorum ama
En güzel özelliği yazlığa vs gittiğinizde yanınızda götürüp elektrik olan her yerde kullanabiliyorsunuz. Kablo derdi yok, internet sorunu yok
Benim aklıma gelenler bu kadar, varsa sorunuz yardımcı olurum şuanki fiyat çok güzel eğer fiber altyapı gelmeseydi kesinlikle kullanmaya devam ederdim ki altyapısı olmayan kişiler için nimet gibi şuan