ozcelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Cevap 1- Twitter'ın etkin olmayan hesap politikası 'nda da belirttiği gibi evet yapılabilir ticari markanız olması şartı ile.
Cevap 2- Evet , gerçek evraklara ihtiyaç vardır. Başka yöntemler denemenizi tavsiye etmem. "Tescilli ticari markanız yoksa bu formu kullanarak marka taklidi bildiriminde bulunabilirsiniz." Diye öneri de sunuyor.
Cevap 3- Eposta ile sizlere en kısa sürede yanıt veriyorlar. Gelen yanıtlardan sonra, örneğin evrak gönderimi yapınca ben 24 saat içinde tekrar yanıt alıyordum. Konu içinde de belirttiğim gibi pek üstünde durmadığım için gün belirlemiyorum malesef. Şahsi düşüncem olarak onlarda insan en kısa sürede sonuca ulaştırmaya çalışırlar diye düşünüyorum. Resmî evraklar sorunsuz iletildiğinde.

Vekaletname, bir kimsenin başka bir kimseyi belirli durumlarda kendi adına hareket edebilmesi için yazılı olarak yetkilendirdiğine ait yazılı bir belgedir.

Resmî olarak, şirket veya ticari markaniz hakkinda belge istemekte sizlere gönderilen maillerde hepsini tarif etmiş olmaları gerekmektedir. Tekrar belirteyim doğruluğu beyan etmiyor ise sonuca varmanız çok düşük bi ihtimaldir.
Yanlış seçenek yaptım galiba ondan istedi. Marka belgesini attım ama tekrar deniyorum formu.