RAUN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan arkadaşın sorunu çözüldü, bu da bu konuya yazacağım son mesaj olsun çünkü gereksiz tartışmaya girmeyi çok sevmem. Kimseye kendimizi inandırmak veya kanıtlamak zorunda değiliz.

Sen ve senin gibiler mışıl mışıl evinde uyurken, klavye başında Türkhackteam'e sallarken bizler Doğuda ki, devletin bile yardım etmediği okullara sayısız yardımda bulunduk. Yeri geldi cebimizden para verdik yeri geldi kitap gönderdik yeri geldi yemedik içmedik o çocuklara mont parası biriktirdik.
Sen ve senin gibiler yemeği beğenmeyip elinin tersiyle iterken biz Türkhackteam olarak Afrika'da ki kardeşlerimiz için su kuyuları projesinde yardımda bulunduk, yemek ilaç gibi şeyler için sosyal yardım kampanyaları düzenledik.

Ve bu yazdıklarım sadece inanın çok küçük bir kısmı çünkü daha fazlasını yazmak istemiyorum, yapılan iyiliği bas bas bağırmak bu hayatta en nefret ettiğim şeydir sadece sen ve senin atıp tutmasın diye yazıyorum. Peki sen ne yaptın? Sen oturdun sadece klavyeden atıp tuttun. Madem forumda o kadar çoluk çocuk lamer var gel engin bilgilerini paylaşarak o çoluk çocuk diye eziklediğin kitleyi eğit. Bu kadar iyiysen bekleriz. Üye alımları açık, ha lafta kötülemeye devam edeceksen durma devam et, küçükler konuşur, büyükler konuşulur.

4 yıldır Türkhackteam platformundayım. 2 yılı aşkın süredir de Üst düzey yönetiminde görev almaktayım. Bu zamana kadar ne kimsenin hakkına girdik, ne de hak yemeye çalışana müsaade ettik. Bu konuda asla THT'ye laf edemezsiniz.

Son olarak, Türkhackteam kimsenin kişisel bilgilerine ihtiyaç duymamaktadır. Forumumuzda ki üyeler hukuki açıdan bir suç işlemiş ise (Örn: Türk sitelerine indeks basmış) bizler zaten kim olrusa olsun o şahsın istediğimiz gibi bilgilerine ulaşıp hukuka teslim etmesini biliyoruz. Maksimum bir kaç günümüzü alır bu işlem. Bizler sizin T.C kimlik numaranızla ilgilenmyirouz sadece bu alanda hevesli olan arkadaşların kendilerini geliştirmesini ve Türkiye Cumhuriyetine faydalı birer birey olmalarını istiyoruz.

Son cevabım idi. Konu sahibinin problemi çözülmüştür, iyi forumlar.
THT'de çok bilgili insanlarda vardı. Samurai bunlardan birisiydi mesela benim zamanımda vardı çok aktif olmasa da. Bence THT'de anka timinde çok kez yer aldım gerçekten yapılan bir çok iyi iş var fakat bunlar paylaşılmıyor dile getirilmiyor. Oldukça güzel bir cevap vermişsin RAUN. Tebrik ederim.