Merhaba arkadaşlar, Twitter Kullanıcı Adı alma hakkında bildiğim bir yöntem vardı onu sizinle paylaşmak istedim.

Ben bir ara marka hakkında başvuru yaptım fakat devamında aşırı boş mailler ile oyalayıp duruyorlardı. Aynı evrakları defalarca tekrar tekrar isteyip durmuşlardı. Belki bana denk geldi cins bi yetkili bilemiyorum yine de şansınızı deneyin. Vaktim olmadığı için pek fazla üstelemedim. Forumda daha yeniyim, faydam dokunsun istedim. Umarım işinize yarar.

Uzun lafın kısası bu Link size yardımcı olacaktır.

Yapmanız gerekenler;
Adım 1- Ticari marka sahibiyim ve birileri ticari markamı taklit ediyor.

Adım 2- Yetkili bir temsilciyim, ör. hukuk bürosu, pazarlama veya halkla ilişkiler şirketi.

Adım 3- Formda zorunlu olan her kısmı doğruluk beyan eden bilgiler ile eksiksiz doldurun.

Adım 4- Kullanıcı adını almak istediğiniz hesap için gerekli bilgi ve açıklamayı doldurunuz.
Adım 5- Formun altında "Kullanım" yazan yerde " Şirketimiz Twitter'da bu kullanıcı adını kullanmak istiyor. " Seçeneğini seçin.

Adım 6- Form hakkında en altaki onayları verin ve gönderin.

Formda gönderdikten sonra bildirim durumunuzla ilgili gelişmeleri, verdiğiniz e-posta adresi ileteceklerdir.

Lütfen şunlara dikkat edin:
  • Bildiriminizi işleme koymamıza yardımcı olması için sizden ek bilgiler isteyebiliriz. Ek talimatlar Twitter Destek tarafından e-posta ile gönderilir. Twitter, burada bulunan taklitçilik ve ticari marka politikalarına uyması koşuluyla parodi, yorum ve hayran hesaplarına izin verir.
  • Twitter'ın kullanıcı adı rezervasyonu ile ilgili bir politikası yoktur. Kullanıcılar, Twitter'ın Hizmet Şartları veya Kuralları'nı ihlal etmediği sürece herhangi bir isim adına hesap açmakta özgürdür.

Edit: Konu görsel eklenerek zenginleştirildi.