Gariplik konusuna kesinlikle katılıyorum. Hem kredi hem kredi kartı konusunda sistem bir acayip işliyor. Çok uzak olmayan bir zamanda kredi ödemelerimin taksitleri yüksek olduğu için hepsini kapatacak daha uzun vadeli ve daha düşük taksit tutarlı bir kredi çekmek istedim. Deniz , garanti , iş , enpara vs. hepsi red verdi. Sonra tam ümidimi kesmişken durduk yere enpara ihtiyacım kadar kredi verebileceğini söyledi krediyi verdi. Hazır krediyi çekmişken bir de enparadan kredi kartı alıp diğerlerini iptal ettiriyim komple enparaya geçiyim dedim ama kredi kartı başvurum onaylanmadı. Bu arada garantinin 6-7k civarında kredi kartı var. Enparanın red cevabından kısa bir süre sonra garanti 10k yaptı. Sonra deniz şahıs şirketim olduğundan 20k kart verdi. Ardından garanti business kart verdi 20k Fakat enpara hala kredi kartı vermiyor bana
Bu arada ocak ayında kredi notum 1700 idi. Ocaktan bu tarafa aktif olarak hesap ve kredi kartı kullanmama , borçlarımı azaltmama ve gecikme yapmamama rağmen güncel notum 1200

Bu kredi notu sistemi daha da garip çalışıyor.