iGurler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süreli kullanım için bence intel. Ayrıca render işlemi yapacağın için mutlaka 4000mhz RAM seçmelisin sakın 2113 - 2600mhz frenkansında RAM alayım deme.
3000mhz yeterli gelmez mi ramleri 3200 mhz yapabiliyorum en fazla ana kart desteklemiyor 4000mhz ramleri

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek kalem yaziyorum bu modelini kullaniyorum daha bi sikinti yok parayi 1sefer ver iyisini al hiç bi. Bilgisayarda aklin kalmaz tek makine
Gösterdiğim sistemi mi kullanıyorsunuz hocam

aderinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
AMD wolksvagen ise intel mercedesdir. AMD başka gerek sürücü yönetimi ile oyun performansı ile insanı şımartsada zamanla sizi donanım yada yazılım uzmanı yapacak bir markadır. Bu konuda kimse ile tartışmaya gerek yok intel teknoloji olarak bir tık ileridedir. Bunu size bu sektörde 10 yılı aşkın bir tecrübe ile söylüyorum. Şuda bir gerçek aynı paraya intelli rakibini alamazsın o ayrı problem.

*Oyun oynayacaksanız kesinlikle 144HZ lik bir ekran almanızı tavsiye ederim. Donanıma bu kadar para verip herşeyin anında gerçekleşmesini istiyorsanız SSD olmazsa olmaz. Oyun kuracaksanız 120gb ssd yetmeyecektir. Yüksek kapasiteli 4 oyun için 240 gb kadar bir ssd faydanıza olacaktır ki ssd lerin kapasiteleri yükseldikçe firmalar daha yüksek hızlar vaad ederler.
SSD ye işletim sistemini ve adobe programlarını kurup render işleminde yardımcı olmasını istiyorum oyunları hdd ye kuracağım