KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi senin Metin2 işlerinde çok başarılı olduğunu duydum, bence sen o işlere devam et, siyaset yapmıyorsun çünkü. 20 yaşındaki adamlar posta koyuyor sana, senlik iş değil bunlar.
Benim hayatım çocuklarla geçti anlıyorum ne demek isdedigini. ama bu böyle olmamalı kendi insanımız bile nerdeyse kötüleyecek ülkeyi bunlar yurt dışına gitseler tr ye gitmeyin kötü ülke der

LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40 yaşındaki adamın düşüncelerini değiştiremezsiniz adamın o yaşta bu konuyla alakalı kullandığı argümanlar bile komik Sakarya Savaşı'ndan bahsediyor göç eden beyinlerle ilgili. Çok vatan millet sakarya edebiyatı yapmayı seviyorsanız, askerliğinizi yaptığınızı varsayaraktan Suriye'ye gidip devlete tekrardan hizmet etmenizi R10 ailesi olarak sizden rica ediyorum.

Kullandığı dile bak "iyi gömmüşsün lafı". Bunu 40 yaşındaki biri söylüyor. İşiniz gücünüz ayrımcılık, kin, nefret.
laflarını bilerek konuş ben şehit ailesindenim kardeşim şehit oldu bende olurum bilmedigin kişiler hakkında yorum yapma.

dogru demişsin agır olmuş o kelimeler kusura bakma kardeşim editledim Konuyu Kibar bir şekilde yazdım.