Merhaba arkadaşlar,
Süslü kelimeler ve fotoğraflar üstünde parlatma vs işlemlerinden anlamıyorum. Onun için script e ait fotoları paint ile kestim ve hangi özellikler bulunuyorsa onları aşağıda açık şekilde sıralıyorum. Scripti kendim için yazmıştım ve kullanıyorum. Ekstra gelir olsun diye satışa çıkarıyorum.
Scriptin canlı demosu =
https://food.diyanar.com/
Paylaşım yaptığı hesap =
https://www.pinterest.com/diyanar63/ (Like Pins ve Like Foods panoları)
İstenen ücret = Tekli alımda fiyatı
500 TL , 2-9 arası alım yapan arkadaşlara
400 TL , 10 ve üstünde alımlarda
300 TL olarak revize ediyorum.
Script ortalık malı olmasın diye domain lisanslı olarak istediğiniz sunucuya kurulacaktır.
Scriptin teması üzerinde dilediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz. Geliştirmek isteyen arkadaşlar da geliştirebilir (komple değiştirme dışında) domain lisans kodları size engel olmaz.
Scriptte bulunan temel özellikler;
- Temel verileri girdikten sonra cronjob belirttiğiniz süre aralığıyla işlemler kendisi yapar.
- İsterseniz web viewer olarakta kullanabilirsiniz. Fotolar sunucunuza çekildiği ve sitede gösterildiği için seri şekilde index alabilirsiniz.
- Hesaba dilerseniz proxy tanımlayabilirsiniz.
- Tag işlemleri kısmında belirttiğiniz kelimelerde arama yaparak ilgili pinleri ve bilgilerini (Fotoğraf , başlık ve içerik olarak sitenize kaydeder.)
- Fotoğrafın sol üst ve sağ alt kısmına sitenizin adını veya istediğiniz metni (slug şeklinde) ekletebilirsiniz. Kısmende olsa fotoğraf özgünleşsin. Kaydedilen fotoğraflar orjinal adlarından farklı olarak kaydedilir.
- Sitenize kaydedilen fotoğrafları kendi hesabınızda belirttiğiniz panoda paylaşmasını sağlayabilirsiniz. Link kısmına otomatik olarak sitenizde paylaşımın Linki eklenir.
- Belirttiğiniz süre aralığında random olarak pinterestin önerdiği pinlerden dilediğiniz kadarına repin yaptırabilirsiniz.
- Belirttiğiniz süre aralığında random olarak pinterestin önerdiği pinlerden dilediğiniz kadarına yorum attırabilirsiniz.
- Eğer domaininz banlanırsa Link değiştir aracıyla seçtiğiniz panodaki pinlerin linkerini değiştirebilirsiniz. Pinterest engellemesi veya başka sebeple yarım kalan değiştirme işlemlerinde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Scriptin pageSpeed değeri Mobilde 99, Masaüstünde 100 dür. Resimler lazy load ile yüklenir. İsteyen arkadaşlarda bu özelliği kaldırabilirim.
Admin panelinden cronjob ayarlarıyla ilgili bir görsel.
Notlar:- Kesinlikle gelir garantisi / hesabınızın veya domaininiz banlanmayacağına garanti vermiyorum. Sonuçta bu olaylar benim dışında gerçekleşen pinterestin instiyatifindeki şeyler.
Temel gereksinimler (Genelde birçok sunucuda default olarak olan şeyler ama yine de yazayım.)- Php 7.1.3 ve üstü sürümler.
- PDO PHP Extension açık olmalı.
- Mkdir izinleri olmalı (Dosya yazma ve değiştirme)
- copy function çalışıyor olmalı (Fotoğrafları sunucunuza çekmek için)
- set_time_limit belirleme izninin olması.
Tel: 0553 595 80 33
Whatsapp:
https://api.whatsapp.com/send?phone=905535958033