ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa özet geçecem arkadaşlar;

Sahibinden üzerinden dün bir ürün almak için karşı tarafa para yolladık şu saat itibariyle karşı taraftan ses seda yok miktar 3 bin tl. Bu tür bir olay başına gelmiş olan veya duyan varsa ne yapılabilir yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden Allah razı olsun herkesten, Ramazan ramazan ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten

Dolandırılan kardeşim, parayı gönderen benim, defalarca GET ile almasını tavsiye etmeme rağmen dinlemedi. Satıcı ile ilgili sözde mağazası bulunan bir dükkandı ama şimdi hiçbir şey bulamıyoruz telefon çalıyor ama açan yok.

Elimizde delil olarak; ödeme yaptığımıza dair dekont, görüşme kayıtları mevcut, kişinin banka hesap bilgileri ve tc kimlik numarası var o kadar.

Haftasonu olduğu için birşey yapamıyoruz, pazartesi ilk iş olarak savcılığa gidip dilekçe mi vermem lazım ve varsa örnek bir dilekçe formu paylaşabilecek olan var mı Kendi banka mı arasam birşey yapabilirler mi aceba
Keşke havale değil EFT yapmış olsan? İptal ederdin. Ama sanmıyorum. Bu halde bankanı aramayı deneyebilir, savcılığa dilekçe verebilirsin. Takibini yaparsan olumlu sonuç alırsın kesinlikle.