Millenicomdayım şuanda 100 mbps paket. Türk Telekomun yaptığı saçmalıktan dolayı tam hızı veremiyor bütün TT altyapısı kullanan firmalar. O bilginizde olsun. Halbuki şuanda 100down/4up verebilirler ama paket tanımlamalarında sorun varmış sanırım TT yine bilerek bir şeyler yapmış diye duydum. Yani 75 mbit, 50 mbit veya 35 mbit paketler arıyorsanız direk geçebilirsiniz başka ISS'e. Unutmayın maksimum 88 download/2 upload verebiliyolar şuanda TT altyapısı kullanan firmalar. Sorun TT tarafından düzelene kadar böyleymiş.

Alıntı
Türk telekom otomasyon sisteminden 100 mbit'i kaldırmış diyorlar. Şu anda alternatif sağlayıcılar o yüzden 100 mbit'e ayarlayamıyor. En fazla 88/2 (88 mbit download, 2 mbit upload) ya da 79/4 - 75/4 olarak ayarlayabiliyorlarmış. (75-79 mbit download, 4 mbit upload.)
Alıntı
Şu an Türk Telekom tarafından hız tanımlamalarında sıkıntı var. Merak etmeyin bu sorunu yaşayan sadece siz değilsiniz. Türk Telekom kendi dışındaki ISS'lere en fazla 88/2 tanımlıyor. Üstünü tanımlamıyor hiçbir şekilde. Upload 4 olsun derseniz de ya 79/4 ya da 75/4 tanımlanmasına izin veriyor. Şu an bu sorun TT kaynaklı. Millenicom, Türknet, Oris, NetGalaksi gibi sağlayıcıların hepsinde bu sorun mevcut. Oris'e geçerseniz de aynı hızı alacaksınız çünkü TT üstünü tanımlattırmıyor. TT ile görüşme halindeler bu şirketler ama TT bildiğiniz bakkal dükkanı gibi yönetildiği için ben ne dersem o diyerek bu gibi politikaları devam ettiriyor.
Örnek burada benim değerlerim. TT de iken 100 download alıyordum çok ayıp bu TT nin yaptığı