medetarikurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizim ülkemizdeki hangi vatandaşı hangi bir ülke bizim sureyileri aldıgımız gibi alır cevaplarsanız hemen yarın gidecegim hocam
adamlar çalışmıyor devlet maaş baglamış ev vermiş rahat rahat yaşıyorlar
bizim askerlerimiz onların ülkesinde savaşırken asker olacak yaştaki insanlar sahillerde geziyor insanlarımıza sataşarak sorun çıkarıyor

gerçekten yurtdışına çıkmak isteyen gençler ile suriyelileri aynı kefeye koydugunuz için tebrik ediyorum aklı yok ama fikri var cümlesi sanki sizin yorumunuz için söylenmiş
bu savaşdan önce suriyedeki okullarda turklerin okudugunuz biliyormusun? ben sagdece internetten duyuyorum suriyeliler maaş alıyor. Maaş aldıgını nerden biliyorsun belki o maaş alanlar ÖSO da askerlik yapan insanların ailleleri. tuturmuşsunuz bizim askerimiz suriyede ne işi var 50 tane ülkenin ne işi var diye düşünmüyorsunuz sınırımıza cöreklenmişler bunlar ne yapıyor demiyorsunuz takmışsınız bizim askere. insanlara sataşan Suriyelider demişsin Burada Mum gibiler. Hiç sesleri falan yok. Ülkenin durumundan Kimse Hoş nut falan degil ama insanalrımız helede akıllı insanalrımız ülkeyi terk edip giderse bu sekilde Arakan dan farkımız olurmu Benim yaşım 40 belki ben görmem ama Çogunuz görür bu devran böyle gitmez Yakında bir savaş cıkarsa avrupada falan insanalrımızı kefeye almazlar zaten sevmiyorlar turkleri müslümanları