Kebap diyerek sövmeye başlayanlar genelde Polonya veya Rusyanın oyuncuları oluyor ama onlarda 10 da 1 ihtimalle bu dediğinizi gerçekleştiriyor fakat dediğim gibi artık CSGO nun getirmiş olduğu yakındaki lobiler gibi özelliklerle bu olayda ortadan kalktı denilebilir, yani 5 Türk olarak oyuna rahat şekilde girebiliyorsunuz. Tekrar örnek veriyim hatta, Yakındaki lobilerde bizim seviyemize uygun insanlar çıkıyor biliyorsunuzdur. Ben örneğin DMG seviyesinde bir lobiye girdim diyelim 5 DMG oyuna girdik, bu oyunculardan 2 tanesi sizlerin sayesinde bu seviyeye ulaşmış insanlarsa bu maç yenilgi garantilenmiştir eğer ki karşı takım rezil bir takım değilse. Bu yüzden kesinlikle karşı olduğum bir konudur. Bunun yerine insanlara balık tutmayı öğretir püf noktaları anlatır Aim maplerinin isimlerini verecek bir eğitim vs yaparak aynı şekilde para kazanmayı sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca bu hizmetten yararlanacak olan arkadaşlar emin olun oyun içerisindeki seviyenin bir olayı yok, düşük seviyeden üst seviyeye taşındığınızda oyundan aldığınız 2 gram zevkinizi ve takım arkadaşlarınızın zevkini hiçe sayacaksınız.
Hocam daha fazla tartışmayacağım size haksızsınız demiyorum haklısınız fakat bende kendime göre haklıyım. İllegal yasak bir şey ise konuyu reportlayınız zaten kaldırılır.
İg hesabımız güncellendi şikayet edildiği için gizledim pm atabilirsiniz