ChesteRgazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ilk başta kesinlikle durumu anlatmalısınız.
Yani; sosyal medya reklamları ve fenomenlerle çalışmanız gerektiğini söylemelisiniz.

Genellikle patronlar(!) bir sosyal medya uzmanını işe aldıktan sonra direkt oradan satış yapılabileceğini sanıyorlar. Maaş hariç hiç bir para vermeden. Kesinlike bunu ilk başta konuşmalısınız ve kabaca bir reklam bütçesi çıkartmalısınız. Bu bütçe için okey almalı ve mevcut riskleri belirtmelisiniz.

Özellikle yeni bir hesap ve marka bilinirliği olmayan bir firma üzerinden sosyal medya mecralarından 750TL - 10.000 TL arasındaki fiyatlar ile satış yapmak oldukça zor.
Ben belirttim zaten, öyle çok abartıya kaçmamak şartıyla tüm reklam masraflarını benden alacaksın dedi. Yapacağım gözlük çekilişi için 200tl lik bi ödeme aldım mesela sponsorlu reklam için. Ama dediğiniz gibi fiyatlar çok fazla, Dm'den mesaj atanlar oluyor bu ürünün fiyatı nedir diye? 3000tl yazıyor patron adam takipten çıkıyor. Çok denk geldim böyle...

Ama örnekte belirttiğim hesap @gulertakigalerisii de bizimle hemen hemen aynı fiyatlardan satış yapıyor ve patronun dediğine göre haftalık 100 Ürün satıyorlarmış. Ben bunun %10unu yakalasam bana yeter.