onurtayli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. 1 aydır yoğun olmamak kaydıyla sayfasını yönettiğim bir gözlükçü var. Aktif olarak Gözlük modelleri paylaşımı, gözlük videoları, bot ile organik takipçi kasmaya çalışıyorum.

Birkaç gün önce ziyarete gittiğimde 5 şubeli bu gözlükçü nün büyük patronu geldi ve bana sosyal medya hesabı yönetimi için, sözleşmeli olacak şekilde bir iş teklif etti. Başka bir işte çalışma dışarda kazanacağın parayı ben sana vereyim, artı olarak sigortanı da yapıcam, benim hesaplarımı yönet dedi. Buraya kadar herşey çok iyi. Tam aradığım iş. Ancak istediği yönetim modeli, çoğunluk instagram üzerinden havale, eft ya da kapıda ödeme sistemi olacak şekilde sipariş üzerine iş.
Örnek gösterdiği profil: @gulertakigalerisii
Adam örneğini verdiğim profildeki işi kendi işine uygulamak istiyor.

Daha önce çok fazla sosyal medya hesabı yönettim, yeterli bilgiye sahibim fakat: bu şekilde instagram üzerinden satış yapan bi hesap yönetmedim ki bu sosyal medya yönetiminden çıkıp tamamen e ticaret kavramına bürünüyor. Mağazaların sahibi haftalık ortalama 10 adet gözlük satabilirsem, sözleşmeli olarak iyi bir maaşla bünyesine alacağını belirtti. Gözlük fiyatları da çok pahalı 750 lira ile 10.000tl arasında gidiyor fiyatlar.

Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Daha önce ben şunları yaptım ve faydasını gördüm dediğin şeyler nelerdir.

Önerilerinizi heyecanla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kendi fikrimi yazmak istedim gözlük bi aksesuar herhangi bir akseuar alacagım zaman onu görmem gerekli gözüme koluma parmağıma takmam gerekli değişim imkanı olabilir ama geldi beğenmedim geri gönder geri gelsin teferruatlı bir iş mağazaya gidip direk almayı tercih ederim birde fiyat ortalamsı yüksek bu dediğiniz oranlar satılır mı önce bunu göz önüne alın derim. Hakkınızda hayırlısı ne ise olsun hocam.