Tam olarak istediğim cevaplar fikirler bunlardı aslında herkesin az çok güzel fikri var aydınlatıcı oluyor sağolun hocam. @Crazy,
@Enes65532,
@mertbolat,
@hobuz
Evet hocam en büyük problemlerden biri o zaten twitter apileriyle zamanında kaç kişiyi hiç etti hepimiz hatırlıyoruz

Hocam her zaman algoritmaya karşı bir algoritma, apiye karşı bir api yazılabilir ama bu sürekli zorlaşır buna kesinlikle katılıyorum. Ama bu işlerin satışının düşeceğini kısa dönemde sanmıyorum ben, artık 13-14 yaşındaki çocuklar bile birbirlerini takipçi sayısına göre değerlendiriyor, medyayı hiç hesaba bile katmıyorum. Ama illa sizinde bir bildiğiniz vardır. Güzelce düşünmek lazım emek ve para yatırımı yaparken.
Hocam yemek tarifi verir gibi anlatmışsın valla eline sağlık. Peki birşey soracağım bu datalar botsa sürekli üretimine devam ediliyorsa ve aylarca belki güncellemelere dayandıkça yıllarca kapanmayacak güzel bir hesap sistemi yapılırsa aslında data sorununu çözmüş olmuyor muyuz ?
Şuan SEO gelen hesaplar en iyisidir bot görünen hep Instagram algoritma takılır kapanır instagram yemiyor çünkü ıp bakılıyor her zmana