Arkadaşlar forumda yüzlerce smm paneli var ama kimse üstüne alınmasın illa içlerinde iyi firmalar var ama bunların %90'ı fiyat hariç birbirinin kopyası, zaten kimseninde suçu yok tüm piyasadaki paneller resell yani hizmeti tekrar satış üstüne.

Ama ben bu dağıtıcı olma konusunda bilgili arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Şimdi ben yazılımcıyım ve bu konuda kendime çok güveniyorum. Ama zamanım yok bu yüzden oturup sıfırdan bir web sistemi yazamıyorum, bu instagram takipçisini web üzerinden kendi hesaplarımla göndermek istiyorum. Bu konuda bir çok sıkıntı var biliyorum, işte hesap patlamaları (sınırsız hesap stoğu sağlayabilirim kendime), proxy sorunları (güzel bir proxy sağlayıcı bulunabilir) vs vs ama üstünde çalışılarak bu konuların hepsinin çözüleceğini düşünüyorum.

Şimdi asıl sorum şudur, bu dağıtıcı işini yapmak için örnek paneller web sistemleri vs var mı? (panelin hatalı vs olması farketmez zaten kodunu ben güncellerim, o kadar zaman ayırabilirim.)
Bu işi tam olarak otomatik dağıtıcı olarak yapabilir miyim ? (Smm panellere verilecek api sistemlerini ödeme sistemlerini vs tam otomatik olarak yazabilirim)
Bu iş kazançlı olur mu ? Uğraşmaya kendini yormaya değer mi ?

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yorumlarını fikirlerini bekliyorum.

Teşekkürler iyi forumlar dilerim.