Düştüğün birliğe komutanlara birde ortamdaki askerlere bağlı açıkçası. Birlik güzeldir rütbeliler iyidir sıkıntısız dır ama erler keko lar dan dır çekilmez devamlı arıza nöbet te orada burada buda tüm bölüğü etkiliyor tartışmaya gidiyorsun döveyim diyorsun sonra düşünüyorsun zaten zaman geçmiyor en kötü 1 hafta askerlik uzatmaya değmez diyorsun hadi dövdün uzadı diğer bir olayında bu sefer alacağın yeni uzatma cezası katlanarak ekleniyor vs umarım iyi bir birliğe askere önem veren askere düşman kesilmeyen rütbelilere en çokta keko olmayan bir bölüğe düşersin İnan hepsi etkili ha birde ot falan biçmezsin umarım ot gördüysen sıvışmanın yollarını ara 😂 ola bildiğince sakin kal derin sen büyüksün sen kralsın de geç birşey kaybettirmiyor bana kaybettirmedi tel yararı sakin kalmanın askerliğin uzamıyor değmez dedim bu şekilde ilerledim zaten askerden sonra 1-2 kişi ile anca görüşürsen görüşürsün umurunda olmaz sonra kimse birde herzaman nakit paran olsun yanında kart daki para dışında aylık sayıma girince post cihazları belli süre olmuyor ben Kıbrıs ta iken 1 hafta ve daha uzun süre olmadı zamanlar olmuştu devamlı kantinde takıldığım dan yazıyorlar dı kantinci ler de tanımadıklarına veresiye veremiyorlar geri alamayız diye

kantinci yazıcı çavuş vs aranı iyi tut açıkçası işini görecek herkes ile aranı tut

hayırlı teskere şimdiden.
Bu arada güzelim Antalyanın sıcakların dan tam zamanın da kurtulmuşsun

Bileydim ziyaret ederdim iştima dan kurtarır dım