1- Sosya medya yok. Facebook, Twitter hatta Instagram ve mümkünse Youtube içerikli paylaşımlar yapılabilir.
2- Description aynı zamanda bir web sitenin 2. en önemli anahtar kelimesidir... Sırf böyle olduğu için description'u "İnşaat, Mühendislik, İş Sağlığı, İş Kazası..." şeklinde yap demiyorum ancak isim köklü bir kelimeyi yüklem yapma amacıyla kullanılan -dir eki çok mantıksız. Bunu aşağıda örnek olarak veriyim.

Senin description'un:
İnşaat mühendisliği ile İş Sağlığı ve Güvenliği üzerine yazıların yer aldığı Volkan Atabey tarafından hazırlanan ve yönetilen kişisel ve teknik blog adresidir.

Örnek bir description hazırlamak için yapılacaklar...

- Önce çok önemli olabilecek keyword kelimeleri bulunur
İnşaat mühendisliği
inşaat hakkında
iş güvenliği
şantiye bilgileri
blog adresi
Volkan Atabey

- Bu kelimeler hassas bir şekilde ve önem sırasına göre öncelikli olacak şekilde cümle haline getirilir.

İnşaat mühendisliği ve İş Güvenliği hakkında yazıların bulunduğu, şantiye bilgileri ve inşaat hakkında içerik paylaşımı yapan: Volkan Atabey, kişisel ve teknik blog adresi.

Not:Konu hakkında pek vakıf olmadığım için uydurma anahtar kelimeler seçtim.

3- Künye kısmında "Henüz Editör Kadrosu Oluşturulmadı." kısmı çok uzun süre öyle kalacak gibi gözüküyor. Ya bu kısmı kaldır ya da "Editör olmak ister misiniz? diyerek link ver ve iletişim bölümüne yönlendir.

4- Başta Sosyal medyalar yok demiştim ya. Sırf sosyal medya olsun diye sosyal medya açılmaz tabiki. Açıkçası iletişim bölümü falan nofollow verişinden bu tür şeyleri zaten düşünmüş olabileceğini anlıyorum ancak söylemekten zarar gelmez:
Facebook Örnek Paylaşım: Mesela sitende "Kule vinç nedir? Hangi bölümlerden oluşur?" isimli bir konu var. Bu konunun etiketlerinden biri "Kule Vinç Kurulmumu" Facebook'ta bu isim ile konu açıp kısa bir bilgi verilebilir.

Instagram'da Örnek Paylaşım: Dediğim gibi yalnızca görsel. Mesela https://volkanatabey.com.tr/wp-conte...-bolumleri.jpg bu foto paylaşılır. "Kule Vinç Bölümleri" yazılır ayrıca etiket olarakta #kule #vinc #insaat gibi sektörü ilgilendirebilecek etiketler konur.

Twitter'da Örnek Paylaşım: Burada yapabileceğin çok fazla paylaşım türü var. Derinine inmeden yalnızca birisine örnek veriyim. Sıralı paylaşımlar ile sadece ilgili konuyu anlamak için sitene bile gitmeni gerektirmeyen konular çok daha fazla ilgi görür, etkileşim alır hatta takipçi sayın ve bu sayının hedef kitleyle orantılı olarak paylaşılır. İlk mesajın Kule ve Vinç Nedir? bla bla devam edip sonuna++ koyacaksın. Buna ek cevap yazıp Kule Vinç Hangi Bölümlerden oluşur... bla bla... 3. mesaj Kurulumu nasıl yapılır... gibi gibi. (Biraz karışık anlattım ama anlaşılmıştır.)

Youtube: Yine burada da yapabileceğin çok şey var. Mesela https://volkanatabey.com.tr/beton-la...ney-raporlari/ konusundaki PDF'leri eğer imkanın ve bu iş için ayırabileceğin vakit varsa Videolar halinde kısa kısa yayınlayabilirsin.

Sosyal medyaların her biri böyle ayrı ayrı paylaşım türü ile özel olarak ilgilenirsen geri dönüş katsayısı da o denli fazla olur ancak uğraşması da uğraştırır tabi.

Aklıma gelenler bunlar. Genel itibari ile kaliteli bir blog hayırlı olsun.