bu sektörde en büyük sorun hiçbirşey bilmeyenlerin boş boş konuşması. lafım kimseye değil boş konuşanlara. 100K paran varsa bildiğin sektörlerde yatırım yaparsın bilmediğin işlere girmezsin. sen bu mesajınla bu işten hiçbirşey anlamadığını ifade etmiş oldun.

birincisi bu sistem yaklaşık 2 aydır çalışıyor. sinyalleri tradingviewdaki bazı indikatörler üzerinden üretiyoruz. bir ücretli indikatör bir de ücretsiz indikatör kullanıyoruz. teknik analiz bilgin yoksa bunlardan birşey anlamazsın ben anlayanlar için yazıyorum.
ikincisi hiçbirşeyin garantisini bu camiada kimse vermez. bu sisteme giren zarar etmeyi de göze alarak girer. nihayetinde ay sonunda kâr bırakıyor.
üçüncüsü sistemin sınırları var. 100k'nın hepsini kullanmaz. tek işlemde en fazla 1 BTC'nin %10unu kullanır ve 20x kaldıraç kullanır. sinyallerin fotoğraflarını attım tradingviewe girip sinyalin geldiği dakikada fiyat kaçmış ve hangi yöne doğru gitmiş görebilirsin. kendi kullandığım sinyale güveniyorum. senin sisteme girip girmemen benim için farketmez. hiçbirşey bilmeyip boş boş konuşan kişileri zaten sisteme kabul etmiyoruz.