Ne kadar para verirsen ver telefonun çalıntı. Telefonun asıl sahibi mağdur ve telefonu sende. Senin mağduriyetin farklı, sen verdiğin paranın peşinden koşacağına çalıntı telefonu nasıl açtırırım diye uğraşıyorsun çünkü seni dolandıran adama ulaşamayacağını biliyorsun. Burada mağduru oynamana gerek yok. Asıl sahibine ulaş adamın telefonunu ver. Sonra git 3000 tl dolandırıldım diye şikayetini yap.
Çalıntı malı satın almak da suçtur bunu bilesin. Haberim falan yok desen de hakimin birinin ters günğne gelir hapis yatarsın ondan sonra anlarsın anyayı konyayı
Yav arkadaşım boş yapıp yargı dağıtır gibi konuşup moral bozmaktan başka bir amacın yok. Koskoca İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı bana bu telefonu kullanmamda bir sakınca olmadığını söylüyor sende kalabilir dava sonuçlanana kadar açtırmayı talep edebilir ve kullanabilirsin dedi. Gelmiş bana madurum ayaklarına yatma diyorsun telefonu elden satın aldım ve alırken kontrol ettim çalıntı mı vs diye. Ayriyetten şunu da ekleyeyim bu telefonu sahibinin kuzeni çalmış oda geldi bana sattı adam şuan yargılandı ve serbest bırakıldı. Belki bunlar şirket faturayı göstererek telefonu geri alacağını biliyor???
Konuda herşey açık. Ben telefonu elden bir adamdan satın aldım. Ben 3.kişiyim. Savcımla beraber BTK'ya başvurduk ve telefonun açılmasını talep ettik. Bu telefon belkide kaç kişinin elinden geçti o da belli değil. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın rica ediyorum.Konuda aramızda avukat arkadaş vardır diye yardım istediğimi belirttim. Herkes hüküm sürüp yargı dağıtmaya ne kadar hazır. Yazık gerçekten!