Selamlar..
Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız ?
Eminönü istikametinden otobüse bindik eşim ile eyüp doğru geçiyoruz otobüs dolu 2-3 durak sonra 1 bayan 1 erkek bindi çift kızın yaşı 16-17 çocuğun 20-22 arası otobüste yer boşaldı boşalan yerin yakınında bekleyen bayan oturdu ayakta duran çift erkek kıza birşeyler söyledi sonra çocuk gerildi ORTA parmak işareti yaptı kıza lakin göstererek Orta parmak işareti yapan çocuk bu işi iyi benimsemiş çünkü öyle bir yaptı ki haraketi normal bakıp anlamak mümkün değil orta parmağını kaşının ortasına götürerek kızın gözlerine bakarak yaptı bende bunu görünce elim kolum titret. 1 durak sonra otobüsten iniyoruz eşim ne kadar engel olsada...
Kıza dedim ki bunun tanıyormusun . : HAYIR
Çocuğa dedim ki : O suratını dağıtırdım senin dua et yanında kız arkadaşın var o haraketi yapacak kadar delikanlıysan buyur iniyorum aşşağıya gel banada yap..
Şimdi ben bu çocuğun harbiden suratını dağıtmak öyle bir istedim ki o an inanın ki elim kolum titredi oruç oruç allah aşkına ne kadar kaypak insanlar var böyle aşşalık iğrenç..
Normalde bana göre yapılması gereken birşey. Ama suanki koşullarda mazallah 1 yumrukla 50 yıl hapis yatabilirsiniz. Yapacak birşey yok maalesef.